Maling, regn og veps!

Over noen helger i september forsøkte vi å få klint på første strøk av maling på hytta utvendig. Men for å parafrase et kjent ordtak; «alle har en plan til Hedmarkhøsten kommer og slår deg i trynet».

Vi hadde bestemt oss for å påføre Tyrilin matt sort beis. Dette er en vannbasert beis og er utrolig grei å jobb med. Påføres lett og lett å renholde pensler og slitne hender. Nina startet jobben og gjorde det meste fra bakkehøyde mens jeg gjorde ting innvendig. Jeg tok det meste som krevde en stige som på gavelvegger, vindskier og saltaket over inngangsdøra. Strøk nr 2 må komme så fort vi får mulighet.

Under kan dere se noen bilder av hvordan ting ble seende ut.

Nina i godt driv med penselen.

Så langt vi fikk malt før en lengre stige måtte taes frem.

Hytta fra nordsiden. Når vi skulle male det gjenværende på nordsiden regnet det sidelengs et par dager før det endelig ble opphold. Når solen kom frem oppdaget vi at det var et større vepsebol under utspringet der vi skulle male. Gøy å male, holde balansen på en stige og samtidig vifte vekk et dusin vepser.

Sort som i natten 🙂

Før og etter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *