Treningsuken – uke 7

Denne uken ble litt bob-bob. Sykkelrullen redder meg ved at den er så lett tilgjengelig og kone-vennlig. At den også lar meg få gått igjennom sci-fi-filmer som jeg har hatt liggende en god stund, er jo bare et pluss.

Mandag: Rolig sykling på rulle (1t)
Tirsdag: (seint hjem fra jobb)
Onsdag: Svømming (1t)
Torsdag: fri
Fredag: Rolig sykling på rulle (2t – eller lengden av filmen Elysium)
Lørdag: Løpetur ute (7km, 36min)
Søndag: Intervaller på rulle (45m)

Totalt: ~5.5

 

…ja og filmen? Elysium? Ganske så god. Matt Damon gjør en god figur i en bra historie som helt klart har et underliggende tema om klasseskille. Derimot kan du få Jodie Foster ganske billig av meg. Hun gjør jo som regel god jobb (Contact er en av mine favoritter), men hennes enkelske aksent i denne filmen er ikke til å holde ut. Terningkast 4 (+)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *