Plata støpt

Nå er plata endelig støpt!

Vi var i kontakt med støper ila uken og fikk løpende oppdateringer på hvordan det gikk. En samtale ble relativ kort da han forklarte at «nå kommer betong bilene». Det gikk ikke lang tid før han ringte igjen…

Drøye 2 timer etterpå ringte han tilbake og kunne proklamere at plata var ferdig støpt. Vi snakket litt om videre fremdrift og om det var lurt og teknisk trygt å dekke til plata med presenning og det kunne han bekrefte. Dagen etterpå satte vi oss i bilen med nye og gamle presenninger og kjørte nordover.

Ila natten hadde det snødd litt, men det så ikke ut til å ha hatt noen negativ effekt på støpet. Noen bilder på hvordan det så ut:

Ting så ut til å være greit utført. Vi noterte oss at slukene på badet var lagt litt lavt i forhold til hva vi hadde signalisert, men rørlegger kunne betrygge oss om at dette ville være noe man justerte i etterkant av støping av gulv på varmekabel og påfølgende flislegging. Det var også tydelig at det var støpt med fall i boden noe som er praktisk da vi ikke planlegger å støpe noe mer her da det ikke skal legges varmekabel i dette gulvet. Vi feide vekk snø og la over presenninger og la på stein for å holde presenningen på plass. Nå håper vi på lett snøfall mot byggestart så presenningen blir værende.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *