Elektrikere ferdige (for nå)

Denne helgen dro vi opp for å sjekke hvordan ting så ut etter at elektrikerne er ferdige med denne runden av montering. Og så skulle vi starte lakkering av himlingsbord. Hvordan får man plassert ut 10 kvadratmeter med panelbord på en byggeplass? Vi fant på noe som funket.

Alt så bra ut med det elektriske. Kabelmatter for gulvvarme i gang og på bad var klart. Så nå kan det støpes og sparkles gulv på begge steder. Vi startet også på jobben med å lakkere panelet for himlingene. Det kommer til å bli totalt ca 150 kvadratmeter med panel som skal lakkes så det blir en stor jobb fremover. Men enda viktigere, hvordan plasserer man ut ferdig lakkerte bord på en slik måte at man har plass til å jobbe?

Varmekabler i gang.
Varmekabler i gang.

 

Varmekabler på badet.
Varmekabler på badet.

Vi lagde en del «hyller» i reisverket og stablet ferdig lakkerte bord der. Ser ut til å fungere greit. Likevel, lakkering er ikke det mest spennende å foreta seg. Veldig greit med en god lydbok på øret da.

Se maling tørke! Hyllesystem for å få plass til lakket himling som skal tørke.
Se maling tørke! Hyllesystem for å få plass til lakket himling som skal tørke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *