Bad – Gips og våtromsplater

Neste på agendaen var å fullføre veggene på badet med spon, gips og noen Tetti våtromsplater. Det gikk fint og jaggu skinte ikke sola i lange perioder også!

Vi valgte å legge Tetti våtromsplater fra MegaFlis i dusjkroken selv om det i følge fagfolkene skulle holde med gips og smøremembran. Platene er lette å jobbe med og å sette opp – og om de likevel krever full membran, inbiller i alle fall jeg meg at de er hakket bedre å ha bak en flisvegg enn gips.

IMG_3744

IMG_3738

IMG_3735

 

Grovsparklet også gipsveggene for å unngå ujevne overflater ved flislegging.

IMG_3746

 

Men hvor gjorde jeg av hørselsvernet mitt? (lette seriøst i over 5 minutter etter de)

IMG_3734

2 thoughts on “Bad – Gips og våtromsplater”

 1. Hei, lurte litt på hvir gulvmembranen er? Brukte dere smøremembran på gulvet?

  Veldig spennende å se, da vi vurderer denne hytta elektroklar:)

  1. Hei Camilla!

   Legging av membran er en av de tingene vi måtte sette bort til fagfolk fordi det virket vanskelig å komme utom kravene til ansvarsrett osv. til å kunne utføre dette selv. I vårt tilfelle var det Trysil Flis og Malersenter som gjorde jobben. Veldig flinke folk som leverte et supert resultat. De støpte først oppå varmekablene som lå på betongplata. Så la de smøremembranen og deretter rettet de litt av med avrettingsmasse. Det siste var nok lurt for det gjorde det litt enklere å legge fliser når man kunne starte med et plant gulv. Vi gjorde altså mye av grunnarbeidet selv og utførte de støping og membranlegging.

   Ligger ganske langt etter på denne bloggen nå, men hytta er snart klar! Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *