Himling soverom og lakkering

Hvis noen noensinne spør deg; «vil du ha ferdigbehandlede panelbord?» så bør du svare det motsatte av det vi gjorde. Det er en realisering jeg kom til etter denne helgen.

Det er selvsagt gode penger å spare på å kjøpe ferdig behandlede bord og man kan friere velge farge og finish, men det tar ganske mye tid å gjøre det selv. Og ikke minst, det er ufattelig kjedelig å stå der i time etter time og smøre panellakk på bord etter bord. Godt jeg hadde med et par gode lydbøker, som 14 av Peter Clines eller Angles of Attack av Marko Kloos denne helga på hytta.

Men panelbordene ble ferdig lakkert og montert i himling på en av soverommene. Andreas skal ha en stor takk siden jeg lærte noen gode triks av han for å gjøre jobben litt lettere. Ikke minst å ta seg tid til å måle rommet og regne seg ut bredde på start- og slutt-bord slik at man unngår skjøter nær taklist osv.

Himling ferdig på soverom#1
Himling ferdig på soverom#1

 

Våren har definitivt kommet og mer og mer av materialene utendørs kommer frem fra snøen. Og noe må nå bæres inn og tørkes før montering. Mye sjauing på gang.

IMG_3777

Vi låner en avfukter for anledningen. Den blir ofte full.
Vi låner en avfukter for anledningen. Den blir ofte full.
Tåke skal visstnok smelte snø raskere, så yay for tåke!
Tåke skal visstnok smelte snø raskere, så yay for tåke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *