Filming under vann

Hva skjer om du gir ferske triatleter et GoPro kamera?
Jo, da blir vi umiddelbart svømmeteknikkanalytikere. Inspirert av hva Paul Newsome hos SwimSmooth finner ut av å se på undervannsvideo tok vi denne uken med kameraet til Kongstenhallen og onsdagstreningen med Mastersgruppa.

Lett akkompagnert til remixa tenåringspop laget vi filmen under (det var musikken jeg hadde for hånden. – Ok da, låta er kul den.)

Etter hele 2 sesonger med svømming er det lett å tro at man har blitt ekspert på å se hva som er riktig og gal teknikk, men når man ser på filmen er det nesten umulig å ikke legge merke til, kremt, forbedringspotensialer.

Pål (uten hette eller noen særlig mengde hår)

Bengt Ove (med svømmehette – han har tross alt masse hår igjen)

Konklusjonen blir at det egentlig er ganske pinling navlebeskuende å filme seg selv i bassenget, men at det er ganske rart å se seg selv gjøre feil en var sikker på at en hadde «trent bort» for lenge siden. Vi har masse å trene på før vi får opp farta og blir «smoothe» i vannet.

Jeg har kamera en stund til og stiller opp som fotograf hvis noen ønsker!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *