Bygge i snøstorm

Kraftig snøfall og vinterstorm med det bedragerske navnet Ole skulle man tro var dårlige forutsetninger for å starte med et byggeprosjekt i fjellet. Derfor var det hyggelig å både få bevis på SMS og så se bygget i levende live over helgen. Men ikke alt gikk etter planen.

Vi håpet på å få hjelp av servicemannen på stedet til snømåking, men vi endte opp å gjøre jobben selv med spader. Ungene lekte mer enn frivillig i snøen mens vi gravde plass til stillasene som skulle komme mandagen etter, så det hele ordnet seg greit. Vi fikk hilst på snekkerne som snakket lite og dårlig norsk og som kunne opplyse om at engelsken ikke var målbart bedre. De monterte vindtetting på lørdagen og svarte med «That is no good» når jeg fortalte de om den forventede stormen «Ole» som skulle feie over regionen med liten kuling gjennom natta.

Heldigvis var Ole i bedre humør enn meldt, men likevel var vindtettingen løs dagen etterpå. Ikke noe som de ikke fikser lett antar jeg, men hytta så litt stusselig ut der den stod å frøs.

Her følger noen bilder på bygget:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *