Mer himling, tømmerpanel og Ironmantrening

Det er alltid hyggelig å få hjelp og denne gangen stilte Bengt Ove opp. Vi rakk å sette opp to himlinger, få en god start på tømmerpanelet på et av soverommene og samtidig trene mot sommerens Ironman-konkurranse og se et par klassiske svenske filmer.

Vi fortsatte med himlinger på soverommene og 2 soverom til fikk sin himling på plass. Det går en del raskere når én kan kappe og en monterer. Stoor takk til Bengt Ove som gjorde en fabelaktig innsats!

Himling på soverom #2
Himling på soverom #2
Himling på soverom #3
Himling på soverom #3

 

Vi fikk også en god start på veggpanelet på soverom #3. Det panelet er en liggende tømmerpaneltype og vi måtte fikle en del med å måle oss frem til å komme riktig ut mot lister over og under vindu samt flytte litt på el-bokser slik at de treffer greit i forhold til kurven på bordene. Det er også mye mer fikling og tilpassing å sette opp slike bord med en hvor de møter en kvadratisk glattkantlist inne i hjørnene.

IMG_3815

Tømmerpanel på soverom #3
Tømmerpanel på soverom #3

 

En annen ting som begynner å irritere litt er hvordan Familiehytta har slurvet med spikerslag og hjørnekasser. For å sette opp tømmerpanel må man ha litt å gå på i hjørnene siden glattkanten tar en god del av plassen. Når Familiehytta-snekkerne da har satt opp alt for smale stendere må dette bøtes på med ekstra stendere. I tillegg er nesten alle hjørnekassene grusomt skjeve og alt for løst montert. Til nå har vi måtte demontere, korrigere og montere disse på nytt. Stor strek i boka til Familiehytta!

Men været var godt store deler av tiden og det er aldri noe negativt

Sola skinner under frokost og Bengt Ove gir tommel opp
Sola skinner under frokost og Bengt Ove gir tommel opp
Bengt Ove insisterte på å lage en sittebenk til å ha i solveggen!
Bengt Ove insisterte på å lage en sittebenk til å ha i solveggen!

 

Vi rakk også å ta en lengre løpetur (12km) rundt i området og en sykkeltur tur-retur Ljørdalen. Greit å ikke ligge på latsiden mot sommerens Ironman konkurranse i Danmark.

Kveldene rigget vi oss til med passende drikke (kremt, sa jeg Ironman?) og svensk underholdning i form av klassikere som Salmer fra kjøkkenet.

Hjemmekino
Hjemmekino

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *